MTBO Tallinn Camp 2022

RATTA-O TREENINGLAAGER TALLINNAS 14.-18.04 KOOS SOOME KOONDISEGA (NB! - AVATUD KÕIGILE HUVILISTELE)

 

Information about the exercise locations

Schedule of the exercises

Exercise locations on the map of Estonia

Exercise results

 

Treeningute programm järgnev:

N 14.04 õhtupoolik - Pikendatud sprint ja joon-o, Harku mets

R 15.04 hommik - Lühiraja (treening)võistlus, Saustinõmme

R 15.04 õhtupoolik - Lühendatud tavaraja treening, Männiku

L 16.04 hommik - Ühis-stardi treening(võistlus), Pirita

L 16.04 õhtupoolik - Lühendatud tavaraja treening, Harku mets/Veskimöldre/Laagri

P 17.04 hommik - Sprindi treening(võistlus) 2 stardiga, Keila-Joa

P 17.04 õhtupoolik - Lühendatud tavaraja treening, Kakumäe

E 18.04 hommik - Sprinditeate treening(võistlus), Glehni park/Hüppemäe mets

Hommikuste treeningute start on planeeritud vahemikus kl 10-11 ja KP-d on maastikul ca 13-ni. Õhtupoolikul stardivahemik 15-16 ja KP-d metsas ca 18-ni (14.04 neljapäevasel saabumispäeval start veidi hiljem - alates kl 18-19, täpsem info koos radade parameetritega järgmisel nädalal).

Sõltuvalt külmast kevadest ja maastikul kohati leiduvast lumest ja jääst ning kahest treeningust päevas, on rajad pigem veidi lühemad. Valikus on 2 rada: LONG (näiteks lühirada ca 40-50 min ja tavaraja treening 60-70 min) ja SHORT, mis on ca 75% pikemast.

Kõik hommikused treening(võistlused) on planeeritud SI-Air ajavõtuga ja õhtused treeningud Livelox-süsteemis GPS-jälgimisega (oma telefoniga), maastikul ainult KP-tähised. Sõltuvalt suhteliselt vähesest osavõtjate hulgast ja radade-kaartide-ajavõtu-ettevalmistuse kuludest on ühe treeningu hind 10 EUR. (Huvilised saavad kohapeal maksta, aga etteregistreerimine treeninguteks oleks vajalik täpsema koguse kvaliteetsete veekindlate, sh suurte A3 kaartide trükkimiseks; ca 5 kaarti per treening arvestame siiski ka varuga). Kõik on teretulnud!

Eesti ratta-o ettevalmistuskoondise kriteeriumid täitnutele + MN17 koondise kandidaatidele on osavõtt laagri treeningutest tasuta. (MN 21 A ja B koondis 6 liiget: 3 meest + 3 naist / ning noorte- ja juunioride koondise kandidaadid: 6 liiget).

Soome koondis on Eestisse tulemas 28 liikmega, kellest 25 on sportlased ja 3 taustajõud. Soovi korral on võimalik nendega laupäeva õhtul ka sotsialiseeruda Tähetorni hotellis.

Oma soovist laagris osaleda ja NB! - millistel treeningutel täpselt ning mis rajal, andke palun teada: koondislased otse mulle, harrastajatest huvilised e-maili aadressil: rajakaart@gmail.com hiljemalt esmaspäeva, 11. aprilli õhtuks kl 23.59 (mis tagab õiges koguses korralike veekindlate kaartide trükkimise, ka A3 suuruses)!

Tasumine: MTÜ Orienteerumisklubi Nõmme

Pank: LHV pank a/a EE507700771001309152

Ratta-o radade ja kaartide autoriteks on tuntud Tallinna ratta-o päevakute korraldajad Marek Karm ja Kaido Nurja. Laagri treeningutel osalemine on avatud kõigile ratta-o huvilistele. Tule ja pane jalg ala maailmameistritega joonele!

P.S. Lõplik ja täpsem info koos treeningute stardi asukohtade ja radade pikkustega jne, valmib järgmisel nädalal.

Margus Hallik, Eesti ratta-o koondise treener-esindaja.

 

 

 


Toetajad